Goedkoopste offerte...


en de beste vakman...


U kent ze ongetwijfeld, de internetplatformen zoals schilders-weetjes, Jaimy, schildernet, offertesonline, Homedeal, Offrea, noem ze maar op . U kan er soms tot 6 offerte's tegelijk aanvragen om offertes te vergelijken.

Veel waardevolle respons zult u er niet van krijgen. Een goede schilder heeft nu eenmaal een vast clienteel en een gezonde agenda dus die staan niet te springen om in prijsconcurentie te gaan met 4 andere collega's én om nog eens te betalen voor uw offerte.

Sommige schildersbedrijven gebruiken de platformen wel om de gaatjes in de agenda op te vullen wat natuurlijk wel positief is maar grote koopjes zal je er niet mee doen.


Vaak moet een schilder die ingeschreven is op dergelijk platform uw offerte afkopen tegen betaling of abonnement. Sommige online-offertediensten bieden ook de mogelijkheid aan schilders om uw offerte exclusief af te kopen... Jammer hé dat die andere schilders niet reageren voor uw schildersklus.


Degelijke vakman


De best refenenties van een degelijke vakman zijn nog steeds zijn klanten en de uitgevoerde werken want zoals in elke stiel heb je van soorten. Kijk even in uw buurt of er geen vakman ergens achter de hoek woont, het is vaak een goede troef en bied u een zekere garantie voor een vlotte service ook na afloop van de schilderwerken.

En het maakt u nog sympathiek ook... :)


Prijzen vergelijken


Laat u zich toch verleiden om uit 4 willekeurige schilder-offerte's de goedkoopste prijsaanbieding voor uw schilderwerk te kiezen, hou dan zeker rekening met de beschrijving, de uitvoering en de materialen die zullen gebruikt worden bij de uitvoering en of alles reeds is inbegrepen in de prijsofferte. Ook tegen welk tarief bijkomende werken worden uitgevoerd.


Prijs over jaren en niet voor 1 dag


Een professionele uitvoering van schilderwerk gaat veeltal jaren langer mee, wat naturrlijk ook meespeelt in de beoordeling van uw offerte voor schilderwerken.

Want als u na 4 jaar opnieuw alles moet laten herschilderen dan bent u

niet goedkoper af geweest.


Wat doen wij?Kwaliteit van het werk en een langdurige relatie met u als klant is voor ons een belangrijk uitgangspunt.

Wij bieden u, vakmanschap en hoogwaardig werk tegen heldere afspraken.Vraag vrijblijvend uw offerte bij ons.